Помада за вежди

 Depend помада боя за вежди е  2-в-1 продукт, който придава цвят и оформя веждите.

 Нанесете върху веждите помадата с помощта на двойната четка ( продава се отделно - Depend Duo Brush ) и изчеткайте след това веждите за да получите естествен вид.

 Предлага се в шест естествени нюанси: Абанос, Тъмно кафяво, Кафяво, Светло кафяво, Карамел и Тъмно сиво.

 Опаковката съдържа: 3 грама помада.

 Употреба:

1. Срешете веждите с края на четката Depend Duo Brush. Срешете нагоре и навън.

2. Вземете малко помада от буркана с помощта на тънкия ъгъл на четката и нанесете продукта върху опакото на ръката си или от вътрешната страна на капака на буркана. Това е за да се предотврати образуването на буци в продукта и да не нанесете твърде много цвят с един замах.

3. Нанесете продукта в линия по протежение на долната част на веждите. Започнете от средата на веждите и навън към края и тесниявръх на веждите. После продължете линията в посока на носа, без да нанасяте повече цвят. Това е, за да се избегне получаването на твърде много цвят в началото на веждата, където тя е по-дебела. Веждите трябва да бъдат по-тънки и по-малко определени, където започват и по-тънки и с по-ясно определена посока към външността.

4. Ако веждите имат друга форма или белег, или ако по някаква друга причина не ви харесва формата поставете линията там, където искате тя да бъде отколкото на съществуващата линия под веждите. Depend помада боя за вежди ще попълни всички голи петна във веждите по естествен начин.

5. Използвайте ъглова четка отново без да взимате повече цвят, за да слеете цвета в съответствие с останалата част на веждата в същата посока, като растежа на косъмчетата. Помадата не изсъхвамоментално, а трябва малко време.

6. Сложете малко Depend помада боя за вежди върху четката и този път нанесете в една линия по горната част на веждите. Започнете от средата към върха и след това продължете, за да се създадете по-слаба и по-малко определена линия в по-дебелия край на веждите. Тук следвате естествената линия на веждите.

7. Попълнете веждата с Depend помада боя за вежди върху отделните косми с леки потупвания. Старайте се да получите по-силни и по-определени вежди в края и се уверете, че използвате много малко продукт на вътрешната част на веждите и те са тънки и по-малко определени. При по-ниска линия може да нанесете и малко сенки.

8. Изчеткайте веждите с четката, така че помадата да е нанесена добре и равномерно.

9. Довършете фиксирането на веждите допълнително, чрез прилагане на коректор Duo Styler Wax & Concealer Pencil. Погрижете се правилно да слеете надолу към очите за естествен резултат. Ако направите грешка, можете лесно да коригирате с помощта на памучен тампон.

 Помадата лесно се отстранява с почистващи продукти за грим.

 Преди завинтване на капачката след употреба сложете добре вътрешния капак, за да се предотврати изсушаването на продукта.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

DEPEND 4935 Perfect Eye Eyebrow Pomade Colour Cream EBONY Оцветяваща Помада за Вежди

  • Марка DEPEND COSMETIC
  • Модел 3 gr.
  • Наличност В наличност
  • Цена: 9,00 лв.


Сходни продукти

DEPEND 4936 Perfect Eye Eyebrow Pomade Colour Cream DARK BROWN Оцветяваща Помада за Вежди

DEPEND 4936 Perfect Eye Eyebrow Pomade Colour Cream DARK BROWN Оцветяваща Помада за Вежди

 Помада за вежди Depend помада боя за вежди е  2-в-1 продукт, който придава цвят и оф..

Цена: 9,00 лв.

DEPEND 4940 Perfect Eye Eyebrow Pomade Colour Cream TAUPE Оцветяваща Помада за Вежди

DEPEND 4940 Perfect Eye Eyebrow Pomade Colour Cream TAUPE Оцветяваща Помада за Вежди

 Помада за вежди Depend помада боя за вежди е  2-в-1 продукт, който придава цвят и оф..

Цена: 9,00 лв.

Етикети: depend, Perfect Eye, eyebrow, pomade, colour, cream, помада, боя, вежди